InterIT_wetteren_bedrijfsfoto3

Inter IT Wetteren

About INTERIT

INTERIT werd opgericht in 2006 vanuit de ambitie om ontzorging omtrent ICT te bieden aan Oost-Vlaamse kmo’s. Want wij zijn ervan overtuigd dat IT en telecom hand in hand gaan. Inmiddels is INTERIT uitgegroeid tot een referentiespeler in Oost- en West-Vlaanderen en ontzorgen we middelgrote ondernemingen.

Met een team van 20 ICT consultants zetten we vandaag in op expertise en end-to-end ondersteuning. Enerzijds richten we ons op kleinere omgevingen, waar we echt van A tot Z kunnen werken. Dat kan gaan van onderhoud van een volledige ICT-omgeving tot de installatie van één pc. Anderzijds ontzorgen we middelgrote ondernemingen met een projectgebaseerde aanpak van een specifiek traject.

Expertise is voor ons geen hol begrip. De kennis van onze ICT consultants loopt door van aan de tekentafel tot de oplevering van piekfijne documentatie en permanente monitoringdiensten. Zowel voor een on-site, hybride als cloudoplossing.

INTERIT is jouw IT-partner en begeleidt jou naar digitale transformatie. We rollen nieuwe tools uit en zorgen voor security, maar het is pas door de juiste configuratie, dat je de echte meerwaarde en kracht ervan ervaart. Reken ook op INTERIT voor opleiding en begeleiding van user adoption.

Deel onze referentie

Share on twitter
Share on facebook
Share on google
Share on pinterest